Open/Close Menu smart engineering

Θέλετε Προσφορά ?
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ »

ΚΑΛΕΣΕ ΤΩΡΑ:
+30 6944 265074 / +30 6932 254170

Τα αρχικά της πιστοποίησης ISO βγαίνουν από τις λέξεις International Organization for Standardization ή στα ελληνικά Διεθνής Οργανισμός Τυποποίησης.

Πρόκειται για επικύρωση τήρησης κάποιων στάνταρ, όσον αφορά διάφορα προϊόντα, τις διαδικασίες παραγωγής τους, τα υλικά κατασκευής τους, ποιότητες, οργανωτικής δομής στην παραγωγή, κλπ

Το ISO είναι ένας διεθνής οργανισμός, που τυποποιεί τον τρόπο που οι επιχειρήσεις και οι οργανισμοί λειτουργούν, παράγουν και εμπορεύονται τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Η πιστοποίηση ISO δεν είναι μία άδεια που επιτρέπει ή απαγορεύει μία δραστηριότητα. [push h=”20″

Για να το πούμε απλά, είναι απλώς μία πιστοποίηση – βεβαίωση, ότι μια επιχείρηση τηρεί κάποιους κανόνες όσον αφορά τη διασφάλιση ποιότητας των προϊόντων ή των υπηρεσιών, τη διαχείριση, την παραγωγή, κλπ, και όσο συνεχίζει να τους τηρεί, τόσο έχει στην κατοχή της μία τέτοια πιστοποίηση.

Είναι μία ανεξάρτητη αρχή η οποία κρίνει το “ποιόν” μιας επιχείρησης, δίνοντας έτσι στον καταναλωτή, την βεβαιότητα ότι πρόκειται για μία επιχείρηση η οποία τηρεί όλα τα standards και ότι σε όλη την πορεία παραγωγής του προϊόντος, υπάρχει μία διασφάλιση ποιότητας.

Έτσι, όταν μία επιχείρηση ή ένας οργανισμός έχει πιστοποιηθεί κατά ISO, τότε για να το πούμε πολύ απλά, δείχνει ποιοτική και εμπνέει περισσότερο εμπιστοσύνη στους πελάτες και τους συνεργάτες της.

Οι πιο κοινοί τύποι πιστοποιήσεων ISO είναι η 9001 και η 14001.

[/column_1]
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Design and Hosting by InterProv © gpengineers.gr 2017.
  
Created by InterProv